Måndag, världens bästa dag! | Jeanette Albertsson

Jeanette Albertsson

Annons

Måndag, världens bästa dag!

Är du en utav många som lider utav måndags ångest? Det är gör absolut inte jag tvärtom! Måndagar för mig har varit sen länge veckans bästa dag 😀

Älskar att få planera hela veckan med jobb, mat och aktiviteter att se fram emot. Startade min dag idag med att stiga upp kl:08.00 väcka Cindy med frukost på sängen kl:08.15 (jag vet hon sover länge för att vara 3år men jag klagar inte) medans hon åt och kikade på TV så skrev jag matlistan för veckan, drog iväg sms på playdates jag känner för, listade veckans hämtning och lämning samt träning. Blir mest träning för Erik just nu när jag är gravid så vill verkligen unna honom så mycket träning som möjligt innan bebis kommer.

Kl:09.30 lämnade jag in Cindy på förskolan och tog mig en lång härlig promenad på ca 1 timme.

Hemma sedan åt jag själv frukost (har svårt att äta frukost direkt när jag vaknat så får gärna gå 2-3 timmar) gjorde mig iordning för jobb och jobbade fram till 18.00.

Hemma hade min man så fint förberett 2 lådor fitnessmeals haha låt oss säga att han inte gillar att laga mat men den var supergod och mättande!

Nu ska vi bara mysa resten av kvällen med att skruva ihop spjälsäng till lillebror sätta upp lite lampor och dra på någon serie.

Ha en fin kväll alles 💕

Vecka 32 snart över känns att det växer på nu 💕 12kg plus.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats